Kush-N-Cheese

Liczba nasion: 1cena 9,00€
Liczba nasion: 3cena 21,00€
Liczba nasion: 5cena 35,00€
Liczba nasion: 10cena 69,00€
Cena PLN = cena EUR x 4,50

OG Kush i Cheese są dwoma smakami najpopularniejszymi w USA i Wielkiej Brytanii, dlatego też są najlepiej sprzedającymi się odmianami w tych krajach.

Tymi odmianami zasługują na miano Królowych Smaku, dlatego też w Dinafem, spróbowaliśmy połączyć te dwie najpopularniejsze odmiany, tworząc w ten sposób Kush´n´Cheese.

Smak Kush´n´Cheese jest bardzo mocny, dojrzałego sera ze skórką z cytryny, kombinowany z diesel, z długotrwałym posmakiem, będącym zupełnie różniącym się od smaków europejskich odmian. Ma bardzo wyjątkowy smak, mocny i złożony.

Problemem tej odmiany jest to, że jest  trudna w kamuflowaniu swojego zapachu,  gdyż pachnie naprawdę bardzo intensywnie gdy jest w fazie kwitnienia, co jest zarazem jej wdziękiem, dając nieporównywalny aromat i smak.

La Emerald OG Kush użyta w krzyżówce, nadaje  bardzo wysoką moc, aż do 20% THC,  z niewielką ilością ubocznych kannaboidów, a jej efekt jest bardzo typowy dla Sativa, ekspansywny, radosny i silny, nie nadaje się do okazjonalnych konsumentów.

Ma odpowiednio dobrą produktywność, a jej topy są zwarte, gęste i ciężkie.

Dominuje wzorzec wzrostu sativa Cheese, dlatego też dość się rozrasta w fazie kwitnienia, z otwartą strukturą i dużymi międzywięźlami.

Topy Kush´n´Cheese wytwarzają obfitą ilość żywicy, i nie nadają się dla okazjonalnych konsumentów.

Cechy Kush ‚N’ Cheese de Dinafem

Płeć Feminizowana
Genotyp Sativa 60%/indica 40%
Skrzyżowanie Emerald og kush x old school uk cheese
Kwitnienie indoor 55 dni
Miesiąc zbioru outdoor Początek / połowa października
Plon 500 g/m2
Wysokość outdoor 3 m

Wszelkie informacje pochodzą ze strony producenta. Na terenie Polski i innych krajów, gdzie uprawa konopii jest zabroniona należy traktować opis jako tekst edukacyjno - informacyjny.