Cheese autofloreciente, ustabilizowana linia stworzona w wyniku skrzyżowania naszego najlepszego reproduktora Critical+ Autofloreciente z klonem Cheese Original.
Udało nam się zachować charakterystyczny smak Cheese oryginalnej „matki” w wersji automatycznie kwitnącej, a także jej dużą wysokość i znakomitą produkcję Critical+.
Wyselekcjonowaliśmy najznakomitsze rośliny, największe i najbardziej produktywne ze wszystkich generacji.
Silny zapach wytwarzany przez tę linię, wymaga koniecznego użycia filtrów antyzapachowych w hodowli indoor.
Automatyczna Cheese zawiera więcej CBD niż Cheese Original, dlatego też jej efekt jest silny i bardziej fizyczny niż w linii nieautomatycznej.
Hodowla jest łatwa, dyskretna i produktywna.
Nagrodzona Pucharem Expogrow 2014 jako najlepszy ekstrakt w kategorii Hash.
- Charakterystyczny smak sera typowy dla Cheese.
- Smak jest słodki i intensywny.
- Duża wielkość i produktywność.
- Intensywny aromat w ustach.
- Plon: Od 40 do 135 gramów / roślina
- Wysokość: Od 60 do 135 cm.
- Kompleksowy cykl życia: 70 dni.
Wszelkie informacje pochodzą ze strony producenta. Na terenie Polski i innych krajów, gdzie uprawa konopii jest zabroniona należy traktować opis jako tekst edukacyjno - informacyjny.